Gyártók laptop akkumulátor
Gyártók

Laptop akkumulátor Gyártók laptopokhoz.

Laptop akkumulátor minden laptophoz, készletről azonnal, vagy gyors szállítással a Laptopszakitól!

Gyorsan lemerül vagy teljes rossz a laptop akkud? Ne aggódj, segítünk! Webshopunkban egyszerűen és gyorsan választhatsz gyári új vagy saját márkás laptop akkut, 1 év garanciával minden laptophoz, amit megrendelés után azonnal átvehetsz a szaküzletünkben, vagy 1 munkanap alatt kiszállítunk Neked Magyarország bármely pontjára.

A lenti keresőnk segítségével válaszd ki a laptopod pontos típusát és mutatjuk is, hogy milyen akkuk érhetőek el jelenleg a laptopodhoz. 
Tipp: A laptop pontos sorozat és modell azonosítója megtalálható a laptop alján található címkén, vagy egyes esetekben a képernyő keretén, illetve az akkumulátor alatt. A szám előtt gyakran szerepel a Model:, Series: vagy Product: megnevezés. (Fontos: A laptopod modell száma nem azonos a laptop sorozatszámával (S/N).

Segítségre van szükséged? Szívesen segítünk, hívd bátran az ügyfélszolgáltunkat, szakértő kollégáink segítenek Neked a választásban.

olvass tovább
elrejt
Válassz sorozatot
Válassz típust
Laptopoddal működő termékek
Laptopszaki BLOG
Tippek-trükkök: 7 tipp laptop akkumulátor vásárlás előtt
#laptopszakiblog
Tippek-trükkök: 7 tipp laptop akkumulátor vásárlás előtt
A laptop akkumulátorok nem örök életűek, eljön az idő, amikor cserélni kell őket. Laikus szemmel több tucat kérdés felmerül a csere kapcsán. Ha tovább olvasol minden kérdésed megválaszolom.
Tovább olvasom
Tippek-trükkök: Nem tölt a laptopom! Mi a teendő?
#laptopszakiblog
Tippek-trükkök: Nem tölt a laptopom! Mi a teendő?
Mit tehetsz akkor, ha azt veszed észre, hogy a csatlakoztatott laptop töltő ellenére nem megy feljebb az akkumulátor töltöttségének százaléka? Több olyan alkatrész is meghibásodhat, ami felelős a laptop töltéséért, így a legfontosabb a hiba forrásának pontos meghatározása.
Tovább olvasom
A laptop akkumulátor helyes használata
#laptopszakiblog
A laptop akkumulátor helyes használata
Odafigyeléssel sokáig fitt állapotban tarthatod a laptopod akkumulátorát. Mindehhez néhány alapvető szabályt kell csak betartanod, az alábbiakban ezeket mutatjuk be.
Tovább olvasom