Vásárlástól való elállás

Garanciális csere, elállás
Elállna a vásárlástól?

Ha Ön nem azt kapja, amit szeretett volna, akkor kérjük 30 napon belül jelezze, és mi nem kérünk magyarázkodást, bizonygatást, csak megköszönjük, hogy adott Nekünk egy esélyt - visszatérítjük a vételárat, és barátokként válunk el!

Termék visszaküldésének menete
1. lépésTöltsd le innen és nyomtassa ki az elállási nyilatkozatot.
2. lépésGondosan csomagold be a terméket minden tartozékával együtt.
3. lépésTöltsd ki a nyomtatványt nyomtatott betűkkel és helyezze el a csomagban.
4. lépésJutassa vissza postai úton a csomagot vagy személyesen az üzletünkbe.

Csomag visszaküldési címünk: 1085 Budapest, József körút 67. - Laptopszaki Kft.

Fontos: a feladott csomag semmilyen esetben se tartalmazzon utánvét össszeget. Az utánvét összeggel ellátott csomagokat sajnos nem áll módunkban átvenni.

30 napos elállásról

A fogyasztónak minősülő vásárló a vásárlástól 30 naptári napon belül (beleértve a 30. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette.

Az elállás joga a szaküzleteinkben történő személyes vásárlás esetén is érvényes, amennyiben a rendelés leadására a Laptopszaki webáruházán keresztül került sor. Ezen jogosultság tehát nem illeti meg abban az esetben, ha a Laptopszaki szaküzletében személyesen vásárolja meg a terméket / termékeket. A vásárlónak az Elállási nyilatkozatát az Elérhetőségek között feltüntetett telefonszámon, postai vagy e-mail címen van lehetősége érvényesíteni.