Szállítási feltételek

Szállítási, fizetési feltételek

Így veheted át, fizesd ki a csomagod
Kiszállítás Magyarország területén
Szállítási mód0 ft - 29 999 Ft29 999 Ft felettSzállítás ideje
Személyes átvétel üzletünkbenIngyenesIngyenesazonnal
GLS csomagautomata / csomagpont1 290 Ft‎Ingyenes1 munkanap
GLS futárszolgálat1 490 Ft‎Ingyenes1 munkanap
MPL futárszolgálat1 990 Ft‎Ingyenes1-3 munkanap
MPL csomagautomata / csomagpont1 290 Ft‎Ingyenes1-3 munkanap
SzállításÁrIdő
Személyes átvétel
üzletünkben
Ingyenesazonnal
GLS
csomagautomata
1 290 Ft‎1-3 munkanap
GLS
futárszolgálattal
1 490 Ft‎1 munkanap
MPL
futárszolgálattal
1 990 Ft‎1-3 munkanap
MPL
csomagautomata
1 290 Ft‎2-3 munkanap

Partnerünk a GLS futárszolgálat segítségével a munkanapokon 15:00-ig beérkezett rendeléseket garantáltan 1 munkanapon belül kézbesítjük Magyarország egész területén. Raktáron lévő termékeinket azonnal szállítjuk. Nincs várakozási idő, nincs tétlenség.

Fizetési módok a webáruházban:

  • GLS futárszolgálat esetén: utánvétes fizetés (+490 forint), OTP Simplepay online bankkártyás fizetés, Banki átutalás (előre utalás)
  • GLS csomagautomata / csomagpont esetén: utánvétes fizetés (+490 forint), OTP Simplepay online bankkártyás fizetés, Banki átutalás (előre utalás)
  • MPL futárszolgálat esetén: utánvétes fizetés (+490 forint), OTP Simplepay online bankkártyás fizetés, Banki átutalás (előre utalás)
  • MPL csomagautomata / csomagpont esetén: utánvétes fizetés (+490 forint), OTP Simplepay online bankkártyás fizetés, Banki átutalás (előre utalás)
  • Személyes átvétel esetén: fizetés személyesen az üzletünkben (készpénz, bankkártya), OTP Simplepay online bankkártyás fizetés, Banki átutalás (előre utalás)

További információk a fizetés menetéről és felmerülő díjakról:

  • Válaszd webshopunkban a SimplePay megbízható bankkártyás fizetését, így az utánvétfizetés költsége 0 Ft.
  • Utánvétes fizetés esetén +490 Ft kezelési költséget számít fel a GLS futárszolgálat.
  • Utánvétes fizetés esetén csak készpénzzel tudod kiegyenlíteni a futárnál a csomag összegét.
  • Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban 3 alkalommal díjmentesen megkísérli a kiszállítást.

GLS futárszolgálat elérhetősége: +36 1 802 0265 (08:00-20:00 között)

Hány órakor és hogyan kézbesítik a csomagom?

Ha futárral kéred a kiszállítást:

Futárral történő megrendelés átadásakor automatikus üzenetet küldünk a csomagszámmal és a nyomonkövetési oldallal számodra. A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy! Normál esetben Magyarország egész területén a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal – ha tudnak, segítenek

Szeretnénk, hogy gördülékenyen menjen az egyeztetés, ezért fontos tudnod, hogy nincs garantált délelőtti/délutáni, vagy konkrét időpontban kért kézbesítés. Akkor kérd a házhoz szállítást, ha biztos vagy benne hogy a megadott címen leszel. Ha nem tudod, épp hol leszel a kézbesítés napján, akkor inkább válassz más kézbesítési módot, például a GLS Pontra vagy Posta Pontra történő szállítást, ahol a Neked megfelelő időpontban hozhatod el a megrendelt csomagod.

Amennyiben GLS Ponton vagy Posta Ponton szeretnéd átvenni a csomagod:

A csomag átvételi pontra történő érkezéséről SMS-t és e-mailt is kapsz, az ebben található QR vagy egyéni kóddal tudod átvenni a csomagod a csomagpontokon.

Mi a teendőm átvételkor?

Kérjük, hogy a csomag sértetlenségét az átvételkor ellenőrizd le a futár jelenlétében. Mivel a GLS professzionális csomaglogisztikai cég, kimondottan ritka esetben fordul elő sérülés, de a csomag tartalmára és esetleges sérülésre vonatkozó reklamációt csak abban az esetben tudunk a futárszolgálattal egyeztetni, ha a sérülés a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre.

Ha netán mégis sérülten érkezett meg a csomagod, kérjük, hogy email formájában vedd fel velünk a kapcsolatot az info@laptopszaki.hu e-mail címen. Az eredeti csomagolást tartsd meg minden benne lévő térkitöltő anyaggal együtt, mivel kárszemlére bekérheti a csomagot a GLS futárszolgálat.

Hogyan működik a rendelés, ha Magyarország határain túl kéred a kiszállítást?
OrszágSzállítás költségeSzállítás idejeFizetés
Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország4 500 Ft1-3 munkanapCsak online bankkártyás
Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Bulgária4 900 Ft2-4 munkanapCsak online bankkártyás
Dánia, Franciaország, Olaszország, Nagy-Britannia, Írország7 500 Ft3-6 munkanapCsak online bankkártyás
Litvánia, Lettország, Spanyolország, Svédország, Észtország, Görögország, Portugália, Finnország8 500 Ft3-8 munkanapCsak online bankkártyás
Szerbia, Bosznia-Hercegovina21 500 Ft2-4 munkanapCsak online bankkártyás