Karrier

aktuális nyitott pozícióink

Kiket keresünk jelenleg?
Pozíció megnevezéseHelyszínKezdés
Laptop szerviztechnikusBudapest, 1085 József körút. 67. (szerviz)azonnal Bővebben
Ismerd meg a Laptopszakit
Mi a missziónk?

Minden nap becsületesen és keményen dolgozunk azért, hogy a Laptopszaki legyen Magyarország legügyfélbarátabb laptop alkatrész webáruháza és szervize.

Küldetésünk, hogy legyen egy vállalkozás, ahová bizalommal fordulhatnak a vásárlóink és egy segítőkész és barátságos csapat nyújt segítséget, ha bármi probléma adódna a laptopjukkal. Egy fiatalos, innovatív és segítőkész számítástechnikai céget álmodtunk meg az alapításkor, ahol nem kell kellemetlenül éreznie magát a hozzánk segítségért fordulónak, akkor sem, ha nem ismerősek számára az SSD, MHz vagy Volt/Amper szavak.

Kik vagyunk?
13 év
13 évesek vagyunk
250.000+
vásárló az elmúlt években
100%
országos lefedettség
100%-ban magyar tulajdonú cég

A Laptopszaki Kft. www.laptopszaki.hu az egyik legnagyobb hazai cég, amely kifejezetten laptop alkatrészek kereskedelmével és laptopok javításával foglalkozik.

Egy fiatalos, lendületes, korrekt és ügyfélközpontú céget álmodtunk meg az alapításkor, és nap mint nap azért dolgozunk, hogy ez megvalósuljon. Napjainkban a 23 fős szakmai, de kiemelkedően rugalmas és segítőkész csapatunkkal évente közel 30.000 laptop tulajdonosnak nyújtunk segítséget, hogy minél kevesebb ideig kelljen nélkülözniük a laptopjukat, ha probléma adódik vele.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Dreamjob.bs állásportál szavazásán 2018-ban bekerültünk a TOP 100 szerethető munkahely közé, így a Laptopszaki is elnyerte a "Szerethető munkahelyek" díjat. Emellett rendkívül nagy elismerésnek tartjuk a több ezer pozitív véleményt a cégünkről, ami a több éves kitartó munkánk és segítőkészségünk eredménye. (Az Árukereső.hu-n olvasható több, mint 1 000 vélemény alapján 98.75% ajánlaná ismerősének a boltunkat.)

Mivel foglalkozunk?
laptop alkatrész webshop
laptop alkatrészészek kis és nagykereskedelme
laptop szerviz
márkafüggetlen, garancián túli laptop szerviz
online blog
500+ szakmai cikkel

Egy megbízható és gyors laptop szerviz és laptop alkatrész webshop/szaküzlet vagyunk, kiemelkedően rugalmas és segítőkész ügyfélszolgálattal.

2013 óta szakmai blogot írunk a laptop hibákról és azok megoldásairól. Indulásunk óta közel 500 szakmai cikket publikáltunk. 2018. augusztus 1-én megjelent az első nyomtatott magazinunk, ami Novemberben elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Országos Marketing Gyémántdíját.

Néhány jellemző kép rólunk
Üzletünk
Budapest közepén, a Corvin negyedhez közel
Modern munkakörnyezet
Kényelmes, modern munkakörnyezet
Tavaszi csapatépítő
Az év legnagyobb csapatépítője szokott lenni :)
#szakireggeli
Minden hónapban egyszer közösen reggelizünk
Csapatépítő
Az év legnagyobb csapatépítője szokott lenni :)
Közös sportesemények
Néhányan minden héten együtt focizunk munka után
Mit jelent Laptopszakinak lenni?

A Dreamjob.bs 2018-as megmérettetésre 700 hazai cég nevezett, 45 városból. A szavazás teljesen nyilvános volt, ahol több, mint 20.000 szavazat alapján alakult ki a végeredmény.

A díj rendkívül nagy megtiszteltetés számunkra, hiszen egyértelműen azt jelenit, hogy több ezer független szavazó szerint is egy szerethető munkahely a Laptopszaki.

Top szakmai színvonal
Magyarország egyik vezető laptop alkatrész kereskedése és szervize vagyunk
Rendkívül magas vevőelégedettség
Büszkén mondhatjuk, hogy a vevőelégedettség rendkívül magas: az Árukereső.hu-n olvasható közel 1200 vélemény alapján 98.4% ajánlaná ismerősének a boltunkat
Törekszünk a legjobbra
Nem elégszünk meg az átlagos megoldásokkal. Kivétel nélkül törekszünk arra, hogy amivel foglalkozunk, abból a lehető legtöbbet hozzuk ki.
Őszinték vagyunk
Nem mutogatunk másra és őszintén kommunikálunk. Mindig vállaljuk a hibáinkat és igyekszünk javítani ezeket. Olyan munkatársakkal szeretünk dolgozni, akik szintén vállalják a felelősséget, és őszintén kommunikálnak.
Fontos vagy számunkra!
Azt szeretnénk, hogy jól érezd magadat közöttünk és a munkádban, ezért mindent megteremtünk az ideális munkavégzéshez. Nincs az a helyzet, ami az embert, az emberi méltóságot, az ember tiszteletét feláldozhatóvá teszi az üzletért.
Folyamatosan fejlődünk
Törekszünk a folyamatos fejlődésre tevékenységünk minden szintjén, legyen az a kommunikáció, adminisztráció, technológia, vagy a kapcsolatépítés.