Csatlakozz a Magyar Laptop Közösséghez!


A szakértői segítség és egymás támogatása elengedhetetlen, különösen a kihívásokkal teli időszakokban, ezért hoztuk létre most a Magyar Laptop Közösség csoportját. Azt szeretnénk, hogy azok az emberek, akik munkára, tanulásra, vagy kikapcsolódásra használják a laptopjukat érezzék, nincsenek egyedül az esetleges technikai kérdéseikkel, van kihez fordulniuk.

A  Facebook csoporttal ( amibe ide kattintva tudsz csatlakozni) az a célunk, hogy támogassuk a laptopos felhasználókat: a szakmai cikkeink, szakértőink segítsége és a közösség által könnyedebben jussanak egyről a kettőre a felmerülő technikai kérdésekben, még a mostani krízis helyzetben is.

Bátran posztolj, kérdezz, beszélgess minden laptoppal kapcsolatos témában, de akkor is szeretettel várunk, ha másoknak szeretnél segíteni.

A csoportban felmerülő kérdésekre a közösségi reakciók mellett szakmai válaszokat adnak a Laptopszaki.hu szakértői, akik sokéves tapasztalataik alapján tudnak gyakorlati és hasznos megoldásokkal szolgálni.

A Laptopszaki.hu szakértői:

Fedák Nándor

A Laptopszaki.hu üzlet- és szervizvezetője. Nándi több, mint 8 éve foglalkozik a laptopokkal, az elmúlt évek során már több tízezer laptop fordult meg a kezei között, így szinte nincs olyan hiba, vagy felmerülő kérdés, amire ne tudná a választ.


Fedák Nándor

Szegedi Tamás

A Laptopszaki.hu társalapítója és a 20 fős csapat egyik vezetője. A Laptopszaki informatikus guruja, a Laptopszaki.hu webshop alkotója és programozója.

Tamás 2011 óta foglalkozik laptopok javításával és alkatrészek kereskedelmével, az informatika és a programozás területén szerzett mérnökinformatikus diplomát, így a technikai és informatikai kérdésekben nem ismer lehetetlent.


Szegedi Tamás

Malatidesz Zsolt

A Laptopszaki.hu társalapítója és a 20 fős csapat egyik vezetője. Zsolt 2007 óta foglalkozik laptopok javításával és alkatrészek kereskedelmével. 2013 óta szakmai blogot vezet a laptop hibákról és azok megoldásairól. A blog indulása óta több, mint 500 szakmai cikk született.

2018. augusztus 1-én Tamással - aki szintén a csoport szakértője - kiadták az első kifejzetten laptoposoknak szóló magazint, ami még abban az évben elnyerte a Magyar Marketing Szövetség Országos Marketing Gyémántdíját.


Malatidesz Zsolt

Csatlakozz a közösségünkhöz!

Legyél a közösség aktív tagja, oszd meg hasznos tapasztalataidat, a felmerülő problémákat és lehetőségeket a csoport többi tagjával is.

Csatlakozz Te is a Magyar Laptop Közösség ingyenes Facebook csoportjához, kattints ide:  CSATLAKOZOM A CSOPORTHOZ




A blog alapítója
Malatidesz Zsolt
laptopszaki.hu
Üdv a Laptopszaki.hu blogban!

Mi vagyunk a Laptopszaki, egy segítőkész és gyors laptop szerviz és laptop alkatrész webshop/szaküzlet, kiemelkedően rugalmas és segítőkész ügyfélszolgálattal. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy a 11 éves szakmai tapasztalatunkat megosztva segítünk azoknak a laptop tulajdonosoknak, akik szeretnének gyors, megbízható és biztonságos laptopot.

Ne maradj le Te sem a legjobb laptopos cikkekről, kövess minket Facebookon és iratkozz fel a hírlevelünkre.

Ha laptop alkatrészre van szükséged, irány a webshop főoldala, kattints ide.