Megbízható bolt: újra elismerésben részesült a Laptopszaki

A Laptopszaki alapítói Malatidesz Zsolt és Szegedi Tamás

A Megbízható Bolt Program az Árukereső.hu szolgáltatása, amely az online vásárlások megbízhatóságát, hitelességét kívánja javítani. A programba jelentkező webáruházak vásárlói - röviddel vásárlásukat követően - egy kérdőívben értékelhetik a bolt szolgáltatásait, a rendelés és kézbesítés menetét. 

 A 2020-as év minden hónapjában a Laptopszaki.hu "Megbízható Bolt"-nak minősült az  Árukereső.hu weboldalán, így internetes vásárlók visszajelzései alapján újra kiérdemelte az Árukereső  minősítő oklevelét.

Tavaly a home office és a digitális oktatás miatt különösen nagy szerepe volt annak, hogy a Laptopszaki gyors és megbízható megoldást szolgáltasson az ügyfeleinek, aminek minden nehézség ellenére igyekeztünk megfelelni.

Különösen nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a vásárlói visszajelzések alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen és megbízhatóan járjunk el, így fontos számunkra, hogy ezt az ügyfeleink visszajelzései is megerősítették. 

Az Árukereső.hu felületén eddig közel 2300 vélemény érkezett a Laptopszakiról, mely szerint a bolt vásárlói közül 98.89% ajánlaná ismerősének a Laptopszakit. Véleményt a boltról kizárólag a bolt vásárlói írhatnak, akik a vásárlásukat követően a  Megbízható Bolt program keretén belül kérdőívet kapnak, ezáltal értékelhetik a bolt szolgáltatását. 

Zsolt és Tamás, a Laptoszaki alapítói és cégvezetői az egész Laptopszaki nevében kimondottan büszkék arra, hogy a cég 2020-ban is kiérdemelte a "Megbízható bolt" oklevelét és ezzel is bizonyította, hogy hosszútávon is megbízható partner a laptop szervizelés és az online laptop alkatrész kereskedelem- és területén. 

Köszönjük Nektek a több ezer pozitív visszajelzést! :)Szerintünk ez is érdekelhet:
Magyar Laptop Közösség

Már több, mint 2000-en vagyunk a Magyar Laptop Közösség Facebook csoportjában, ahol bármilyen laptopos kérdésben segítünk Neked. Ne maradj ki, gyere, csatlakozz a közösségünkhöz Te is:

Csatlakozom a közösséghez