Magyarország legstabilabb cégei között a Laptopszaki

A Laptopszaki alapítói Malatidesz Zsolt és Szegedi Tamás
A Laptopszaki Kft. 2021-es évben kiérdemelte a Dun & Bradstreet nemzetközi cégminősítő legmagasabb fokozatú, AAA (tripla A) tanúsítványát, amellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63%-a rendelkezik.

A módszertan, ami alapján megszülethet a minősítés, Skandináviából származik, ahol nemcsak a pénzügyi mutatókat veszik figyelembe, hanem például olyan tényezőket is, hogy milyen régóta működik a vállalat. Ez alapján a minősítésekben szereplő cégeket A, AA, illetve AAA kategóriákba sorolják. Az AAA osztályzatot birtokló cégek az abszolút krémhez tartoznak.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége nagyon alacsony. Hisszük, hogy a tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. 

A tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

Malatidesz Zsolt és Szegedi Tamás, a Laptoszaki alapítói és cégvezetői az egész Laptopszaki nevében kimondottan büszkék arra, hogy a cég kiérdemelte az AAA tanúsítványt és ezzel is bizonyította, hogy a Laptopszaki hosszútávon is megbízható partner a laptop szervizelés és az online laptop alkatrész kereskedelem- és területén. 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a nemzetközi cégminősítő objektív cégminősítése alapján a legmagasabb katagóriában szerepelhetünk. 

Köszönjük a kollégáinknak, hogy már 10 éve folyamatosan egy csapatként dolgozunk a sikereinkért, és köszönjük Nektek az ügyfeleinek, hogy 10 éve bizalmat szavaztunk nekünk! 

A blog alapítója
Malatidesz Zsolt
laptopszaki.hu
Üdv a Laptopszaki.hu blogban!

Mi vagyunk a Laptopszaki, egy segítőkész és gyors laptop szerviz és laptop alkatrész webshop/szaküzlet, kiemelkedően rugalmas és segítőkész ügyfélszolgálattal. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy a 11 éves szakmai tapasztalatunkat megosztva segítünk azoknak a laptop tulajdonosoknak, akik szeretnének gyors, megbízható és biztonságos laptopot.

Ne maradj le Te sem a legjobb laptopos cikkekről, kövess minket Facebookon és iratkozz fel a hírlevelünkre.

Ha laptop alkatrészre van szükséged, irány a webshop főoldala, kattints ide.