MagyarBrands: Kiváló fogyasztói- és üzleti márka díjat nyert a Laptopszaki

A Laptopszaki alapítói és cégvezetői, Szegedi Tamás és Malatidesz Zsolt

 

A Szakmai Bizottság döntése alapján a Laptopszaki Kft. MAGYARBRANDS díjas, KIVÁLÓ MÁRKÁNAK számít, a hazai fogyasztói és üzleti TOP márkák egyikeként. 

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy olyan kiemelkedő hazai MagyarBrands díjazott márkák mellett szerepelhet a nevünk, mint az Árukereső.hu, Café Frei, Cserpes Sajtműhely, Don Pepe, Fornetti, Gyermelyi, Hell, HVG, Ingatlan.com, Libri, MOL, OTP, Szentkirályi Ásványvíz, Szallas.hu.

"Az egész Laptopszaki nevében kimondottan büszkék arra, hogy a cég kiérdemelte a MagyarBrands Kiváló fogyasztói márka és Kiváló üzleti márka díját és ezzel is bizonyította, hogy a Laptopszaki hosszútávon is megbízható hazai márka a laptop szervizelés és az online laptop alkatrész és tartozék kereskedelem területén. - mondta el Malatidesz Zsolt és Szegedi Tamás, a Laptopszaki alapítói és cégvezetői.

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A MagyarBrands program küldetése az elmúlt 13 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

A kezdeti törekvéseknek ma már 850 márka örülhet, a MagyarBrands 2022 program ennyi magyar márkát tart számon a legkiválóbbak között. Rendkívüli jelentőségű a MagyarBrands díjazás üzenete 2022-ben is: kiemeli a hazai márkák kiváló teljesítményét, ezáltal pozitívan különbözteti meg azokat a versenytársaiktól.

Köszönjük a kollégáinknak, hogy már 11 éve folyamatosan egy csapatként dolgozunk a sikereinkért, és köszönjük Nektek az ügyfeleinek, hogy 11 éve bizalmat szavaztunk nekünk!

 

A blog alapítója
Malatidesz Zsolt
laptopszaki.hu
Üdv a Laptopszaki.hu blogban!

Mi vagyunk a Laptopszaki, egy segítőkész és gyors laptop szerviz és laptop alkatrész webshop/szaküzlet, kiemelkedően rugalmas és segítőkész ügyfélszolgálattal. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy a 11 éves szakmai tapasztalatunkat megosztva segítünk azoknak a laptop tulajdonosoknak, akik szeretnének gyors, megbízható és biztonságos laptopot.

Ne maradj le Te sem a legjobb laptopos cikkekről, kövess minket Facebookon és iratkozz fel a hírlevelünkre.

Ha laptop alkatrészre van szükséged, irány a webshop főoldala, kattints ide.