Letölthető: 6 hónapig ingyen használhatod Office 2016 előzetesét

Letölthető: 6 hónapig ingyen használhatod Office 2016 előzetesét

A Microsoft követi a jól bevált módszerét, és a Windows 10 után az irodai programcsomagjának legújabb verzióját, az Office 2016-ot is közszemlére teszi. A szoftvergyártó cég tárt karokkal várja az ötleteket, a kritikákat és persze a dicsőítést is. Felismerték, hogy a felhasználói visszajelzésektől lehet igazán nagyszerű bármilyen program, és nem is lesznek restek beépíteni az ötleteket az év végi megjelenéséig.

blogunk ajánlása

MÁR NEM CSAK WINDOWS 10-EN

Eredetileg az Office 2016-ot csak azok használhatták, akik telepítették a Windows 10 előzetesét is, tegnap azonban a Microsoft új vezérigazgatója, Satya Nadella bejelentette, hogy a széles publikum számára is megnyitják a tesztelési programot. Mostantól bármilyen 32 vagy 64 bites operációs rendszerre, akár a Windows 7-re is telepíthető az Office 2016.

Letölthető: 6 hónapig ingyen használhatod Office 2016 előzetesét

A PowerPoint legújabb verziója – ismerős, de sok apró kellemes újdonságot tartogat

Az Office 2016 jelentős mértékben épít a legutolsó asztali kiadásra, az Office 2013-ra. A köztes időben a Microsoft az előfizetéses alapú Office 365-ön dolgozott, most tértek vissza a hagyományosan megvásárolható verzióhoz.

A 2016-os verzió még hangsúlyosabban épít a felhő tárhellyel (OneDrive) való integrációra, aminek köszönhetően bárhonnan, bármilyen eszközről elérheted a Word dokumentumaid, Excel táblázataid vagy éppen PowerPoint bemutatóid.

Az Excel legújabb, 2016-os változata, kicsivel lejjebb pedig ugyanez telefonos nézetben

ÉLŐ SZERKESZTÉS

A feltöltött fájlokat élőben szerkesztheted, ami azt jelenti, hogy ha nem a géped előtt ülsz, hanem úton vagy és telefonon beleírsz, vagy változtatsz, akkor mentened sem kell, automatikusan az új változatot tárolja a OneDrive. Ráadásul egy időben többen is szerkeszthettek dokumentumokat: láthatod, hogy a partnered mit ír be, ahogyan ő is láthatja te mit írsz.

Eddig ehhez hasonlót csak és kizárólag a Google Drive tudott, de az sem valós időben. A változtatások minden esetben új fájlként mentődnek, így ha szükséges, bármikor visszatérhetsz egy korábbi verzióra.

A Microsoft tegnaptól tette elérhetővé a letöltést, azonban az élő szerkesztés funkcióra még várni kell, és először a Wordben lesz elérhető. Hosszú távú tervekben szerepel, hogy krossz-platform élő szerkesztést is engedélyeznek, amivel Windows-os vagy Mac OSX laptopot, Android és iOS telefont használó egyszerre szerkeszthet egy dokumentumot.

Így például amíg a kollégád a gépe előtt ül az irodában, addig te otthonról iPad-en szállhatsz be a munkába.

AZ OFFICE 2016 PREVIEW LETÖLTÉSE

Ha Office 365 előfizető vagy, akkor a saját felhasználói oldaladon éred el a letöltést a „Language and install options” menüpont alatt, ahol az „Additional install options”-t kell választanod.

Aki régebbi Office-t használ, az pedig hagyományosan a Microsoft oldaláról tudja letölteni a telepítőket (néhány MB méretűek), amelyek elvégzik a tényleges letöltést és telepítést. A telepítő kérni fog termékkódot, ami a 32 bites és 64 bites esetben is egyezik.

● Termékkód: NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG
●  Office 2016 letöltés (32 bit)
● 
Office 2016 letöltés (64 bit)

A tesztelési időszak tegnaptól számítva 180 napig (6 hónapig) tart, amely idő alatt ingyenesen használható az Office 2016 előzetes változata.

A blog alapítója
Malatidesz Zsolt
laptopszaki.hu
Üdv a Laptopszaki.hu blogban!

Mi vagyunk a Laptopszaki, egy segítőkész és gyors laptop szerviz és laptop alkatrész webshop/szaküzlet, kiemelkedően rugalmas és segítőkész ügyfélszolgálattal. Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy a 11 éves szakmai tapasztalatunkat megosztva segítünk azoknak a laptop tulajdonosoknak, akik szeretnének gyors, megbízható és biztonságos laptopot.

Ne maradj le Te sem a legjobb laptopos cikkekről, kövess minket Facebookon és iratkozz fel a hírlevelünkre.

Ha laptop alkatrészre van szükséged, irány a webshop főoldala, kattints ide.